Bútorok díszítése és befejezése

Fém polcok gyártása

Az Extol hegesztőgépek olyan kényelmes és biztonságos hegesztést kínálnak, hogy még egy teljesen kezdőnek sem kell aggódnia. De gondoljon a munkahelyi biztonságra, használjon védőszemüveget, sisakot, kesztyűt és a végtagokat fedő ruházatot. Nagyon fontos a tűzvédelmi előírások betartása is - a repülő anyag még órákkal a munka befejezése után is meggyújthatja a környező területet!
Először is határozza meg a polc végleges méretét és a szükséges teherbírást. Az első lépés egy rajz a méretekkel és az anyag beszerzésével.
Az anyagot levágjuk, és a hegesztett felületeket V alakúra csiszoljuk, hogy nagyobb hegesztési felületet hozzunk létre. Az alkatrészeket összeragasztják, és kis hegesztési varratokkal úgy helyezik, hogy az alkatrészeket a megfelelő helyzetben tartsák össze, de a hegesztésből származó hő ne változtassa meg a kívánt szöget. Miután a polc alapvető részét a helyére szögeztük, mindent lemérünk, és elkezdjük a hegesztést. Folytassa ugyanezt az eljárást a polc többi részével. A hegesztett polc csiszolásra és zsírtalanításra kerül, majd alap- és fedőfémfestékkel lehet befejezni. Az egész polc a legközelebbi porfestőműhelybe is elvihető.