Újdonságok a tavaszi kert számára
Vissza

Újdonságok a tavaszi kert számára

A rövid, szinte nem is létező tél után ismét közeleg az idő, amikor mindenki a kertjébe siet. Új termékek - a megbízható kerti szerszámok és az új típusú fűnyíródamílok - jól jöhetnek.

Az új Extol Premium damilok három különböző profilban és minden szokásos átmérőben is minőségi belsővel rendelkeznek. A német PA66 anyag a legmagasabb minőséget képviseli ebben a szegmensben, és a damil belsejében lévő mag speciális adalékanyagokat tartalmaz, amelyek tovább erősítik a damil erősségét.

A kínálatban 5 különböző átmérő van. Általános szabály, hogy minél nagyobb teljesítményű a gép, annál vastagabb damilra van szükség. Kövesd a gép paramétereit, és tartsd be a gyártó által megadott átmérőt. Különösen nem tanácsos a gyártó által ajánlottnál vastagabb damilt használni - a gép ekkor nem képes megfelelő sebességet adni a damilnak, ami csökkenti a vágási hatékonyságot és növeli a motor károsodásának kockázatát.

A gyeptípustól függően a legmegfelelőbb damilprofilt is kiválaszthatod. A kör alakú profil a legkevésbé agresszív, ezért alkalmas a normál, például műanyag járdaszegélyekkel szegélyezett gyepek nyírására. Ez a damil a legkevésbé kopó. A tökéletesen egyenes vágás érdekében válaszd a csillagprofilú damilt, amely éles széleinek köszönhetően a legtisztább vágással rendelkezik. Ha vastagabb növényekkel rendelkező, érett füvel akarsz boldogulni, használd a szögletes profilú változatot.

Élvezd a tavaszi kert ébredését! :)

Hasonló termékek