EXTOL PREMIUM
Vissza

EXTOL PREMIUM

Az Extol Premium a Mester osztály tipikus képviselője. A hobbiszerszámokkal ellentétben, amelyek egyetlen paramétere gyakran az ár, az Extol Premium szerszámok tervezői az anyagok és technológiák minőségére, a kivitelezésre, a formatervezésre, a paraméterekre és az ergonómiára helyezik a hangsúlyt.
Ez a kategória garancia arra, hogy minőségi terméket vásárolj megfizethető áron, amely a legújabb technológia szerint készült, és sok szempontból megfelel a legmagasabb elvárásoknak. Ugyanakkor számos olyan megoldást és szabadalmat kínál, amelyek eddig a professzionális márkák kiváltságai voltak.

 

HATÁSGYAKORLATOK

Zárak CLICK-LOCK-kal

A maximális pofapontossággal rendelkező gyorskioldó rendszer minden fúrónk alapfelszereltségéhez tartozik. Ezenkívül az ütvefúrók és néhány akkus fúrógép tokmánya szabadalmaztatott Click-Lock-kal van felszerelve, amely megakadályozza, hogy a tokmány spontán kioldódjon ütvefúrás közben. Csak egy kattintásra van a megbízható feszítéstől.

MINDEN ELEKTROMOS SZERSZÁM

Belül elrejtett minőség

A hobbi kategóriával ellentétben az Extol Premium szerszámok minden igénybevett része krómmal, vanádiummal, nikkelnel és titánnal ötvözött, cementált, edzett acélból készül, így garantálva a hosszú élettartamot. A minőségi csapágyakat szabadalmaztatott rezgéscsillapító rendszerben helyezik el a nagy terhelési elvárásokat támasztó modelleknél.

MINDEN ELEKTROMOS SZERSZÁM

Megbízható motor

A motor minden motoros szerszám szíve. Az Extol Premium esetében a hőálló réz tekercsek és az ezüstözött kommutátorok kiváló teljesítményt biztosítanak, és kiküszöbölik a motor túlmelegedését.

AKKUMULÁTOROS CSAVARHÚZÓK

PRO-RITE sebességváltó

Az Extol Premium akkumulátoros csavarhúzók legtöbb modellje a Pro-Rite márkájú, rendkívül tartós acélból készült, hosszú élettartamot és problémamentes működést garantáló sebességváltóval van felszerelve.

FÚRÓ- ÉS VÉSŐKALAPÁCSOK

Robusztus felépítés

Rendkívül robusztus kialakításuknak köszönhetően az Extol Premium légkalapácsok nagy teljesítményt nyújtanak nagy ütőerővel.

HEGESZTŐ INVERTEREK

Professzionális technológia

Az Extol Premium olyan technológiákkal felszerelt modelleket kínál, amelyek nagyon egyszerűvé teszik az ív begyújtását. Az ív könnyen szabályozható, csendes, és nincs túlzott fémfröccsenés. Ezeket a funkciókat a HOT START (rendszer a tökéletes ívgyújtáshoz), az ANTI-STICK (rendszer a hegesztési áram korlátozására rövidzárlat esetén) és az ARC FORCE (rendszer a hegesztési jellemzők automatikus beállításához) egészíti ki.

 

A LEGJOBB MODELLEK

Kellemes érzés munka közben RUBBER PAINT

A legtöbb modell gumialapú bevonat-technológiával készül, ami kényelmesebbé és megbízhatóbbá teszi a géppel való kéz érintkezést. Ezenkívül az ergonomikus fogantyúkat csúszásgátló és rezgésgátló funkciók egészítik ki.

VEZETÉK NÉLKÜLI SZERSZÁMOK

Hosszú élettartam és nagy teljesítmény

Az Extol Premium akkumulátoros szerszámok 1500 mAh-s akkumulátorokkal vannak felszerelve, amelyekkel zökkenőmentesebb és gondtalanabb munkát végezhetsz. Ezenkívül számos modell alapfelszereltségéhez tartozik egy tartalék akkumulátor.

KIVÁLASZTOTT MODELLEK

Mindig valami extra

Az Extol Premium szerszámok minden modellje nyújt valami kellemes meglepetést. A fúrókalapácsok és más kiválasztott termékek például szilárd műanyag tokkal vannak ellátva, amely megkönnyíti a szerszámok szállítását és tárolását.

Nézd meg a katalógust