EXTOL INDUSTRIAL
Vissza

EXTOL INDUSTRIAL

Az Extol Industrial az ipari szektorban mindennapos professzionális használatra tervezett szerszámokat mutat be. Ezeket a gépeket szigorú stresszteszteknek vetik alá, robusztus felépítésük és prémium minőségű alkatrészeik pedig tartós és megbízható partnerekké teszik őket igényes körülmények között.

MINDEN MODELL

Prémium minőségű anyag és robusztus konstrukció

Az Extol Industrial első osztályú anyagokat használ - és természetesen nem fukarkodik vele. A hagyományos szerszámokhoz képest a kulcsfontosságú alkatrészek gyártásához használt edzett acél nemcsak növeli a tartósságukat, hanem javítja a működésüket és megakadályozza az anyag elakadását is. A gépeket úgy tervezték, hogy a durva kezelést és a hosszú távú napi használatot is biztonsággal bírják.

MINDEN MODELL

Megerősített fogaskerék ellenállás

A krómmal, vanádiummal, nikkelnel és titánnal ötvözött acélból készült cementált fogaskerekek jelentősen megnövelik az élettartamot.

MINDEN MODELL

Hosszú élettartamú kommutátorok

A legtisztább rézből készült, rendkívül tartós tekercsek kivételes hőállóságot garantálnak 250°C-ig, és így növelik a motor élettartamát. A kommutátor ezüsttartalma teljes 0,8%, ami jelentősen javítja a vezetőképességet és ezáltal növeli a teljesítményt.

MINDEN MODELL

Márkás csapágyak

Az NSK golyóscsapágyak a világ legjobbjai közé tartoznak, és biztosítják a forgó alkatrészek tökéletes működését.

FÚRÓK

CLICK-LOCK® gyorskioldó

A maximális pofapontossággal rendelkező gyorskioldó rendszer minden fúrónk alapfelszereltségéhez tartozik. Ezenkívül az ütvefúrók és néhány akkus fúrógép tokmánya szabadalmaztatott Click-Lock-kal van felszerelve, amely megakadályozza, hogy a tokmány spontán kioldódjon ütvefúrás közben. Csak egy kattintásra van a megbízható feszítéstől.

MINDEN MODELL

Porálló kapcsoló

A neves Defond márka porzáró kapcsolója nagy gépeknél egy véletlen indítás elleni védelmi rendszerrel is fel van szerelve. Pontos kialakítása garantálja a gép teljesítményének kifinomult szabályozását.

MINDEN MODELL

Bizonyított ergonómia

A hosszú távú használatra tervezett gépeknél elengedhetetlenek a vibrációt csillapító és a fáradtságot csökkentő ergonómiai és tervezési jellemzők. Az Extol Industrial a hatékonyságra és a gyakorlatiasságra összpontosít, és csak ezután a vonzerőre. Gépjeink egyik jellegzetes tulajdonsága az extra vékony fogantyú, amely természetesebb fogást tesz lehetővé.

CSISZOLÓGÉPEK, FÚRÓK, FŰRÉSZEK

Munka maximális kényelemmel

A gyors, egyszerű és zökkenőmentes munka minden fontos projekt esetében prioritást élvez. Ezért gépeinket számos praktikus funkcióval és rendszerrel szereltük fel, amelyek kényelmessé és zökkenőmentessé teszik a munkát és a kezelést.

MINDEN MODELL

Ultra hajlékony kábel

Figyelünk a részletekre - gyakran ezek jelentik a különbséget a frusztráció és az élvezetes munka között. Az ultrarugalmas gumiból készült hosszú tápkábel kellemes tapintású és jól kezelhető.

CSISZOLÓGÉPEK

Praktikus tervezési elemek

A felhasználói igények alapján tervezett elemek tartós és megbízható partnerré teszik az Extol ipari gépeket. A sarokcsiszolók például gyorskioldású késfedél-beállítással vannak felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a gépet másodpercek alatt új pozícióba állítsd.

Nézd meg a katalógust