EXTOL CRAFT
Vissza

EXTOL CRAFT

Az Extol Craft kiváló választás azoknak a barkácsolóknak, akik élvezni akarják a hobbijukat - méghozzá elfogadható áron.
Az Extol Craft szerszámok prémiumot kínálnak a hobby kategóriában: a "hobby" áráért a legjobbat kapod, ami ebben a kategóriában elérhető.

MINDEN MODELL

Kézbe illő formatervezés

Az Extol Craft szerszámok modern, friss, ergonomikus kialakítással rendelkeznek, amely maximális kényelmet és előnyt biztosít munka közben. Ha egyszer felveszed, igazi barátoddá válik.

ÜTVEFÚRÓ

Kiváló konstrukció

Az Extol Craft nem egy a sok márka nélküli olcsó szerszámcsalád közül. Tiszteljük a barkácsolást. Ezért az ütvefúrót alumíniumötvözetből készült testtel szereltük fel. Ez jelentősen javítja a forgó alkatrészek hűtését, ami hosszabb élettartamot biztosít a motornak.

MINDEN MODELL

Hozzáadott érték

Úgy gondoljuk, hogy még a hobbiszerszámoknak is kell valami extrát nyújtaniuk. Igaz, hogy gondolunk a megfizethetőségre, de nem csökkentjük mindenáron a költségeket. Az Extol Craft mindig igyekszik többet nyújtani, mint mások - mint például ennek a gérvágófűrésznek masszív fémalapja van, amíg mások a sima műanyagot választják.

MINDEN MODELL

Fém csapágyazott ülések

Nem pazaroljuk el az eszközeinket. Míg a hagyományos hobbiszerszámok tengelye általában műanyagba van burkolva, mi gondosan tartós, edzett acélcsapágyakba burkoljuk őket, hogy biztosítsuk hosszú élettartamukat.

MINDEN MODELL

Feszített alkatrészek

A fogaskerék, amely minden elektromos szerszám egyik leginkább igénybevett része, az Extol Craftnál extra edzett acélból készül. A rotor ezután automatikus vezérlőrendszerek segítségével nagy pontossággal kalibrálásra kerül, hogy a legjobb teljesítményre hangolják.

AKKUMULÁTOROS SZERELÉK

Extra erős akkumulátorok

Az Extol Craft vezeték nélküli modelljei extra nagy kapacitású (1200 mAh) nikkel-kadmium akkumulátorokkal vannak felszerelve, ez megkülönbözteti őket a kategória többi márkájától.

MINDEN MODELL

Eszközök, amelyekkel öröm dolgozni

Mi magunk is szeretünk a szerszámainkkal dolgozni, ezért tudjuk, hogyan tehetjük őket még praktikusabbá. Amikor egy fejlesztés vagy egy másik "fogás" jut eszünkbe, nem hagyjuk békén a tervezőinket, amíg az ötletet meg nem valósítják.

HŐLÉGFÚVÓK

Biztonsági jellemzők

Mindent lehet javítani - és mi pontosan erre törekszünk. Ehhez a hőlégfúvóhoz egy innovatív vezérlőrendszert adtunk, amely megakadályozza, hogy a hősugárzó spirál rövidre záródjon. Nincs többé ez a gyakori betegség!

A LEGJOBB MODELLEK

Érzékeny és megbízható kapcsoló

Egy kis alkatrész, de annál fontosabb - a kapcsoló. Minden ezen múlik! Egyszerűen hangzik? Másokkal ellentétben a mi kapcsolónk igazán könnyen kezelhető: kényelmesen széles, megbízható, a gumibevonatnak köszönhetően kellemes tapintású, és mindenekelőtt porálló.

EGYES MODELLEK

Bónusz: masszív bőrönd

A masszív tok, amelyben néhány Extol Craft modellt tárolunk és szállítunk, igazi büszkeségünk - tökéletesen védi a szerszámokat. Ha azonban a költségkímélő megoldást választod, mi nem kényszerítjük rád a tokot. Végül is tudjuk, hogy a választás az, ami lehetővé teszi, hogy igazán élvezd a hobbidat!

Nézd meg a katalógust