Főbb előnyök Paraméterek Tartozékok Használati útmutató/robbantott ábra Kérdéseid

Akkus szablyafűrészgép, Share20V, Li-ion, 2000 mAh, AKKU és TÖLTŐ NÉLKÜL

A kefe nélküli akkumulátoros fűrész faanyag, műanyag, fém és más hasonló anyagok vágására szolgál a műhelyben, garázsban vagy a kertben végzett munkák során. A fűrészt a legkorszerűbb kefe nélküli motor hajtja. Ez az új típusú motor hosszabb élettartamú, nagyobb teljesítményű és kevesebb áramot fogyaszt, mint a hagyományos szénkefés motorok. A rugalmas fűrészlap nemcsak egyenes és íves vágásokat tesz lehetővé, hanem a nehezen hozzáférhető helyeken (sarkok, fal mentén) történő vágást, fák metszését is. Ennek a fűrésznek a fő előnye a vezeték nélküli meghajtás, amely lehetővé teszi, hogy ezt a fűrészt bárhová magával vigye, ahol dolgoznia kell vele, függetlenül attól, hogy van-e áramforrás. A fűrész biztonsági zárral rendelkezik a véletlen indítás ellen, és állítható előbeállítással rendelkezik, amelyet a vágandó anyagtól függően állíthat be. Normál munkához elegendő egy vagy két 2000mAh-s akkumulátor, amelyek a gyorstöltővel gyorsan feltölthetők, igényesebb vagy hosszabb munkához a nagyobb, 4000mAh-s akkumulátorokat ajánljuk. Az akkumulátor az EXTOL SHARE20V sorozatú szerszámok minden típusában használható. A Li-ion technológiának köszönhetően az akkumulátorok bármikor feltölthetők anélkül, hogy kapacitásuk csökkenne. A Li-ion akkumulátor az önkisülés miatt nagyon lassan veszít energiát, és feltöltve sokáig bírja. Előnyök: – Li-ion akkumulátor – Ergonomikus, csúszásmentes markolat a kényelmes munka érdekében. – Ventillátoros hűtésű motor a biztos erőtartalékért. A Li-ion akkumulátor kis tömegű, nagy kapacitású, állandó tápfeszültséget adó, gyorsan tölthető, memória effektus nélküli. A kétsebességes sebességváltó lehetővé teszi az adott munkafeladatnak megfelelő fordulatszám beállítását. SHARE 20V sorozat - 1 akku több gép. A sorozat minden típusa azonos akkuval használható. Elég egyetlen akku és az összes gépet tudja használni!
Ajánlott ár:
ÁFÁ-val együtt 42 690 Ft
ÁFA nélkül 35 280,99 Ft
Kereskedő keresése
Rendelési szám: 8791821, EAN: 8595126985512
Megosztás:

Főbb előnyök

  • A szablyafűrészt a befogott fűrészlap típusától függően faanyagok, műanyagok, színes fémek, acélok, építőanyagok stb. fűrészelésére lehet felhasználni.
  • A géppel nem csak egyenes és görbe vonalon lehet fűrészelni, hanem akár rosszul hozzáférhető helyeken is.
  • Max. fűrészelési mélység: fába 150 mm; acélba (ötvözetlen) 5 mm; puha fémekbe (alumínium, réz ) 25 mm. Puha gumis "Soft Grip" markolat.
  • Megfelelő bimetall fűrészlapok használatával beszúró fűrészelés is végezhető. Mindig tartsa be a konkrét fűrészlap gyártójának az utasításait!

Paraméterek

márkanév: EXTOL INDUSTRIAL
EAN: 8595126985512
infó: 1+1 ÉV GARANCIA (regisztráció esetén)
megjegyzés: Brushless motor, szénkefe mentes motor mely hosszabb élettartamú, nagyobb teljesítményű és kevesebb áramot fogyaszt, mint a hagyományos szénkefés motorok.
részletek: Az akkumulátor és a töltő nem tartozék!
akkumulátor: 20V Li-ion
akkumulátorral tömege: 2,5kg
löket: 25,4mm
max. fűrészelési mélység alumíniumban: 25mm
max. fűrészelési mélység fában: 150mm
max. fűrészelési mélység fémben: 5mm
rezgés: 0–3000/min
videó1: https://www.youtube.com/watch?v=SesWoWc-13g
kiegésztítő jellemzők: papír dobozban
LI-ion akku
LI-ion akku

Használati útmutató/robbantott ábra

8791821.pdf
8791821.pdf
Teljes verzió megtekintése: 16.12.2020
Méret: 16MB
Letöltés